Køkkenet

Efterhånden som samtalekøkkenet har vundet mere og mere frem er køkkenet blevet husets nye samlingspunkt. Trænger dit køkken til et kreativt pift kan du pynte med friske krydderurter i flotte potter, eller gamle køkkenredskaber fra dengang farfar var ung. En plan vægflade kan males med sort tavlelak, hvilket efterlader et perfekt sted til beskeder, aftaler, huskelister eller en rengøringsplan. Ofte ender køkkenet med at være hjemmets mest brugte rum, så sørg for at der er hyggeligt og rent.

Spækbræt med lækre friske grønsager og urter
Lækre friske grønsager og urter

For mange er madlavning i dag noget som skal overstås, hvilket er synd, da vi skal leve af det vi spiser. Få så meget som muligt ud af din madlavning og involver hele familien i dine kolonariske udfoldelser, ved at gør madlavning til en social aktivitet.

 Rengøring i Køkkenet

Tør bordoverflader af som en del af den daglige rengøring, og luft ud under eller efter madlavning. Gemmes opvasken til senere eller næste dag vil du takke dig selv hvis du har skyllet gryder potter og pander af. Hold løbende øje med madvarer og udløbsdatoer i køleskabet og tør hylder af med en fugtig klud en gang om ugen. Har du børn i kravle alderen bør du vaske dit køkkengulv et par gange om ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ægte dovenskab er at gøre tingene rigtigt første gang